03.05.2019

Trofej Beograda 2019 – Konferencija za medije u utorak 7. maja 2019. godine

Sedamnaesti po redu, tradicionalni, međunarodni turnir mlađih pionira “Trofej Beograda 2019” održaće se za vikend 11. i 12. maja 2019. godine na terenima SC FSB na Adi Ciganliji. Kao i prethodne godine organizovaće se takmičenje sa osam učesnika raspoređenih u dve grupe po četiri ekipe u koje će žrebom biti uvršćene selekcije MNZ Ljubljane, FS Kantona Sarajevo, FS Bratislave, Budimpešte, Soluna, Nikšića, Brna i domaćina selekcije FS Beograda.

Povodom ovog takmičenja koje zajedno organizuju Fudbalski savez Beograda i Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda u utorak 7. maja 2019. godine u 13:00 časova organizovaće se tradicionalna Konferencija za medije. U sali PRES CENTRA FSB u Deligradskoj 27. Pred novinarima će biti selektori FSB i kapiten naše ekipe, kao i predstavnici Organizatora iz FS Beograda i Gradskog sekretraijata za sport i omladinu koji će javnosti preneti detalje u vezi sa predstojećim “Trofejom Beograda 2019”.