16.02.2017

U FC FSB na Adi Ciganliji održan stručni trenerski seminar – Slobodan Pavković i Slavoljub Muslin pred osamdeset beogradskih trenera

U Fudbalskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji održan je uslovni seminar za trenere koji rade u beogradskim klubovima iz Super lige Srbije, Prve lige Srbije i Srpske lige – grupa „Beograd“. Seminar su zajednički organizovale strukovne trenerske organizacije FS Srbije i FS Beograda, a predavanje na temu „Napadački fudbal reprezentacije Srbije“ održao je Slobodan Pavković, predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije inače predavač na UEFA/FSS Pro i „A“ licenci.

  

Jednočasovno izlaganje bivšeg fudbalskog asa novosadske „Vojvodine“ i beogradskog „Partizana“ i nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca u kojem je analizirao ofanzivnu igru nacionalnog „A“ tima Srbije u tekućim kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Rusiji pratilo je osamdeset trenera iz beogradskih klubova.

  

Odziv je bio izuzetan, pa je sala u FC FSB na popularnoj Adi bila tesna. Trenerska organizacija FS Beograda na ovaj način je podsetila na poslednji ovakav skup koji je održan u maju prošle godine na stadionu „Rajko Mitić“ kada je sličan seminar pratilo oko 150 trenera iz našeg glavnog grada. Članovi OFT FSB tako su još jednom pokazali da ih interesuju tokovi struke.

  

Specijalni gost ovog seminara bio je selektor „A“ reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin. On je, posle završenog predavanja Slobodana Pavkovića, detaljno opisao način na koji gradi ofanzivu u igri srpska "A" reprezentacija. Selektor je i interaktivno učestvovao u radu ovog stručnog skupa odgovarajući na pitanja prisutnih trenera koje je najviše interesovalo kako naša reprezentacija taktički gradi ofanzivnu igru u određenim segmentima i po mestima u timu. Trenere su zanimali i odnosi na relaciji selektor-reprezentativci, što je Slavoljub Muslin plastično opisao.

  

Na kraju ovog seminara treneri su snažnim aplauzom pozdravili Slobodana Pavkovića i Slavoljuba Muslina.

  

Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda nastaviće sa stručnim skupovima. Tako će se već sledećeg četvrtka, 23. februara 2017. godine u 17:00 časova ponovo u sali FC FSB na Adi Ciganliji okupiti treneri i to oni koji rade u klubovima Zonske lige Beograda i Prve beogradske lige.

  

Naime, u okviru tradicionalnog zimskog turnira GO Čukarica koji se inače održava u FC FSB na Adi Ciganliji organizovaće se stručni seminar na kome će predavanje održati Stanislav Karasi i prof. Aleksandar Janković. OFT FSB će u saradnji sa organizatorima ovog popularnog takmičenja uputiti poseban poziv trenerima članovima OFT FSB iz klubova beogradske Zone i Prve beogradske lige kako bi njihovo prisustvo seminaru bilo uslovno za produženje dozvola za rad za prolećni deo prvenstvene sezone 2016/2017. Tokom marta organizovaće se i uslovni seminari za trenere klubova Međuopštinske lige i OL Barajevo, kao i za trenere klubova koji se takmiče u ligi mlađih kategorija FSB.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!