13.03.2017

Uslovni seminar za trenere klubova koji imaju samo mlađe kategorije u petak 17. marta 2017.

Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda će u petak 17. marta 2017. godine održati uslovni seminar za trenere klubova koji imaju samo mlađe kategorije u takmičenjima Fudbalskog saveza Beograda (lige mlađih kategorija FSB). Seminar će se održati u Fudbalskom centru FSB na Adi Ciganliji , a početak predavanja je u 16:00 časova. Predavanje na temu “Selekcija u fudbalu” održaće instruktor FS Srbije za FS Beograda Velibor Đurić. Treneri sa sobom moraju da ponesu trenerske knjižice kako bi im se overilo prisustvo na ovom seminaru koje je uslov za produženje dozvola za rad u tekućoj takmičarskoj sezoni 2016/2017. Ovom seminaru mogu da prisustvuju i treneri mlađih kategorija iz klubova Srpske lige – grupa “Beograd”, Zonske lige Beograda i Prve beogradske lige koji nisu prisustvovali prethodno održanim uslovnim seminarima za trenere klubova iz tih takmičarskih rangova.

 

Organizacija fudbalskih trenera FSB će ciklus predprolećnih uslovnih seminara završiti tokom sledeće sedmice kada će se održati u uslovni seminar za trenere klubova koji se takmiče u Međuopštinskoj ligi i Opštinskoj ligi Barajevo. Termin za taj seminar biće utvrđen narednih dana.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!