10.08.2021

Važna informacija za klubove Srpske lige - grupa "Beograd" i Zonske lige Beograda

Komisija za licenciranje trenera OFT FS Beograda upozorava klubove Srpske lige - grupa "Beograd" i Zonske lige Beograda koji narednog vikenda počinju takmičenje u sezoni 2021/2022 da ogromna većina nije u sistem COMET postavila svoje seniorske trenere u status POSLAN kako bi isti bili verifikovani za start takmičenja.

Potrebno je postaviti osnovne dokumente u sistem COMET, a to su isključivo NOVI zahtev za licenciranje trenera (izdavanje dozvole za rad) dokaz o stručnosti trenera trenerska UEFA PRO, A ili B licenca koja nije istekla i važeća je najmanje do 31.12.2021. godine ili nacionalne PRO, A i B, a za pomoćne trenere Zonske lige Beograda i Clicence, VALIDNI lekarski pregled ne stariji od 6 meseci, a za klubove Srpske lige - grupa "Beograd" i ugovor klub-trener overen u matičnom savezu i kod notara

Poslednji rok za verifikaciju seniorskih trenera (da budu u statusu POSLAN u sistemu COMET) je četvrtak 12. avgust 2021. godine u 12:00 časova kako bi se u petak 13. avgusta 2021. godine, u toku radnog vremena, mogle podići dozvole za rad trenera.

Komisija za licenciranje trenera OFT FS Beograda moli klubove ova dva takmičarska ranga da ozbiljno shvate ovo upozorenje kako ne bi došlo do neprijatnih situacija da klub eventualno ne bude imao verifikovanog trenera na startu takmičarske sezone 2021/2022.

                                   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!