13.08.2019

Važna informacija za klubove Srpske lige - grupa "Beograd" - sistem "Comet"

Fudbalski savez Beograda podseća i ujedno upozorava klubove Srpske lige - grupa "Beograd" da u najkraćem roku, a najkasnije do četvrtka 15. avgusta 2019. godine kompletiraju svu dokumentaciju u sistemu "Comet".

Ovo se odnosi na pravilan unos podataka za zvanična lica (predstavnika kluba, komesara za bezbednost, lekara, fizioterapeuta i trenere). Svi traženi podaci moraju biti pravilno postavljeni u sistemu "Comet" kako ne bi dolazilo do nesporazuma u organizaciji prvenstvenih utakmica.

Takođe, klubovi će u četvrtak 15. i petak 16. avgusta 2019. godine moći da podignu plastificirane (fizičke) dozvole za rad svojih trenera prvog tima (šef stručnog štaba i pomoćni trener) za takmičarsku sezonu 2019/2020 kao i licenci za zvanična lica kk(predstavnici, komesari, lekari i fizioterapeuti) koje će isti morati da nose (bez obzira na verifikaciju u sistemu "Comet") na prvenstvenim i kup utakmicama u tekućoj takmičarskoj sezoni.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!