06.03.2018

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE

OFT FSB i Komisija za licenciranje trenera obaveštavaju klubove koji se takmiče u Srpskoj ligi – grupa “Beograd”, Zonskoj ligi Beograda i Prvoj beogradskoj ligi čiji treneri seniorskih ekipa, a čije trenerske UEFA/FSS “A” i UEFA/FSS “B” diplome su istekle 31.12.2017. godine, a koji su dobili privremene dozvole za rad za takmičarsku sezonu 2017/2018, da su isti bili dužni da do 01.03.2018. godine u OFT FS Beograda dostave potvrde da su svoje trenerske diplome produžili na seminarima koje je organizovao Edukacioni centar FS Srbije.

Spisak trenera seniorskih ekipa i njihovih pomoćnika koji nisu dostavili potvrde o produženju važnosti njihovih diploma dostavljen je komesarima za takmičenje u pomenutim rangovima i isti će obavestiti klubove čiji treneri se nalaze na spisku da su dužni da do petka 09.03.2018. godine u OFT FS Beograda vrate izdate dozvole za rad koje su automatski suspendovane, što znači da ti treneri ne mogu da vode ekipe u takmičarskoj sezoni 2017/2018, o čemu će biti obavešteni i delegati na utakmicama tih klubova.

U slučaju da klub ne vrati dozvolu za rad suspendovanog trenera, podleže sankcijama komesara za disciplinu u pomenutim takmičarskim rangovima.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!