20.12.2019

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE

Fudbalski savez Beograda se povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Fudbalskog saveza Beograda (12. marta 2020. godine), a u vezi sa pripremom prigodne monografije, obratio svim klubovima koji su članovi saveza da daju svoj doprinos u izradi ovog značajnog dela i pomognu autorima kako bi sve bitne činjenice, a posebno one koje se odnose na klubove članove FS Beograda, ostale zabeležene u istoriji. Dobar deo klubova je odgovorio na molbu FSB i savez im se zahvaljuje na izuzetnoj saradnji.

Na žalost, jedan deo klubova je ignorisao našu molbu, pa ih FSB ponovo moli da iskažu dobru volju i ulože mali napor kako bi nam dostavili precizne podatke za buduću monografiju i to tako što će najkasnije do 30. decembra 2019. godine precizno odgovoriti na sledeća pitanja i ispuniti molbu za dostavu priloga iz ovog anketnog upitnika.

Potrebno je da odgovorite na sledeće:


1. Navedite pun naziv/ime vašeg kluba.
2. Pošaljite nam zvanični grb (skeniran na 300 dpi) na: ducafsb@gmail.com
3. Navedite datum osnivanja, sedište i stadion na kome igra vaš klub.  
4. Navedite zvanične i rezervne klupske boje.
5. Navedite ime i prezime predsednika (potpredsednika) i sekretara kluba.
6. Navedite koji je najveći uspeh, najviši rang takmičenja u kome je klub igrao i u kom takmičenju klub igra u sezoni 2019/2020.
7. Navedite 5 - 10 najpoznatijih igrača u klupskoj istoriji.
8. Pošaljite nam fotografiju prvog tima koji igra u sezoni 2019/2020 (skenirano na 300 dpi) na: ducafsb@gmail.com ili je dostavite u prostorije FS Beograda u Deligradskoj 27.
9.  Navedite podatke za koje mislite da treba da budu pomenuti u vezi sa klupskom istorijom (nadimak, navijači, značajne ličnosti).

Verujemo da ćete odgovarajući nam u ovoj anketi, a na taj način i prezentacijom vašeg kluba, doprineti očekivanom kvalitetu monografije i da svakako nećete kasniti u predaji materijala kako bi vaš klub imao svoje mesto na stranicama monografije na kojima ćemo ga predstaviti.

Ankentni list koji treba popuniti preumite ovde:

FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA

                                 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!