14.10.2020

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE

U CELOSTI VAM PRENOSIMO OBAVEŠTENJE FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE

Poštovani saradnici,

Molimo Vas da u što hitnijem roku izvršite proveru ubačenih igrača u COMET i to u rubrici status igrača (profesionalac – amater).

Primećeno je da su pojedini klubovi, ne vodeći računa o tome, za igrače koji su amateri uneli da su profesionalci. To Fudbalskom savezu Srbije stvara velike probleme. Vrlo često smo u situaciji da za potrebe FIFA ili UEFA vadimo razne statističke podatke, i taj Vaš previd nam stvara lažnu sliku i dajemo neispravne podatke.

S obzirom na to da Vi to više ne možete ispraviti, pa to mora uraditi naša IT Služba, molimo Vas da nam u što kraćem roku pošaljete spiskove svih igrača kojima treba promeniti status iz profesionalac u amater.

Spiskove ćete slati kroz tiket u Comet-u. Navešćete da šaljete spisak svih igrača kojima treba promeniti status iz profesionalac u amater i tačan ID broj, ime i prezime igrača. Obaveštenje proslediti klubovima, što je moguće pre.

Srdačan, sportski pozdrav

                                     

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!