19.06.2019

IZMENJENA INFORMACIJA - VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE SRPSKE LIGE - GRUPA "BEOGRAD"

U CILJU OBUKE FUDBALSKIH KLUBOVA SRPSKE LIGE - GRUPA "BEOGRAD" ZA RAD U PROGRAMU ZA TAKMIČENJE ’’COMET’’, FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE, U SARADNJI SA FUDBALSKIM SAVEZOM BEOGRADA, ORGANIZUJE OBUKU U PRES CENTRU FUDBALSKOG SAVEZA BEOGRADA PO SLEDEĆEM RASPOREDU: 

PETAK – 21.06.2019. GODINE  U 12:00 ČASOVA

LOKOMOTIVA

JEDINSTVO

I M T

OFK BEOGRAD

RADNIČKI (Novi Beograd)

ZVEZDARA

TELEOPTIK

BRODARAC

OSTALI KLUBOVI SRPSKE LIGE - GRUPA "BEOGRAD" ĆE OBUKU, ZBOG TEHNIČKIH RAZLOGA, UMESTO U SUBOTU 22. JUNA KAKO JE RANIJE BILO PREDVIĐENO, IMATI (TAKOĐE U PRES CENTRU FSB) U NOVOM TERMINU I TO:

UTORAK – 25.06.2019. GODINE U 10:00 ČASOVA

TEK SLOGA

OFK MLADENOVAC

RADNIČKI (Obrenovac)

KOLUBARA

B S K (Borča)

CRVENA ZVEZDA (Mali Mokri Lug)

SREMČICA

GSP POLET DORĆOL

OBAVEZNO JE PRISUSTVO PREDSTAVNIKA KLUBA (A POŽELJNO I DVA) KOJI ĆE SA SOBOM PONETI LAP TOP ILI TABLET.

PREDSTAVNIK KLUBA KOJI ĆE PRISUSTVOVATI OBUCI ISPRED KLUBA I BITI ZADUŽEN ZA RAD U PROGRAMU ’’COMET’’ U OBAVEZI JE DA PRIJAVI IME I PREZIME KAO I SVOJU AKTIVNU E-MAIL ADRESU NEKOLIKO DANA PRE OBUKE NA TELEFON 066/8387-008 (Brankica Klemenjak). 

VAŽNA NAPOMENA: PRISUSTVO OBUCI JE OBAVEZNO I OD IZUZETNOG ZNAČAJA, JER ĆE SE TAKMIČENJE U SRPSKOJ LIGI GRUPA BEOGRAD U NOVOJ TAKMIČARSKOJ SEZONI 2019/2020 OBAVLJATI ISKLJUČIVO KROZ SISTEM ’’COMET’’.

     

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!