27.10.2018

Završena poseta delegacije FS Berlina – Beograđankama izmakla pobeda u revanšu

Revanš utakmicom selekcija devojčica do četrnaest godina starosti koja je odigrana na stadionu SC FSB između reprezentacija FS Beograda i FS Berlina završena je poseta delegacije iz nemačkog velegrada Fudbalskom savezu Beograda.

  

U revanšu su izabranice selektorke Marine Petković bile blizu pobede, a posle fascinantnog preokreta, jer su stigle i prestigle vođstvo Berlinki iz prvog dela igre od 3:0, ali su gošće u završnici utakmice ipak izjednačile na 4:4 i tako izbegle poraz, pa je posle drugog duela devojčica iz Beograda i Berlina, kada je  sudijska trojka Tijana Milošević, Katarina Kostić i Jelena Polić označila kraj, bilo uočljivo obostrano zadovoljstvo.

  

U prepodnevnim časovima, a kao uvertira revanš utakmice, u SC FSB na Adi Ciganliji mladi nemački trener Sven Gruel održao je zanimljiv seminar za trenere ženskih fudbalskih klubova. Oni koji su mu prisustvovali imali su retku priliku da steknu dragocena saznanja iz vrhunskog nivoa kakav nesumnjivo ima Nemačka u ženskom fudbalu jer pripada samom svetskom vrhu.

  

Nakon više od četiri sata prezentacija sa terena i teoretskih predavanja bilo je jasno mnogo stvari kada se postavi pitanje gde je srpski ženski fudbal u odnosu na više nivoe. Samo je tužno što ovom seminaru nije prisustvovao niko iz ženskih fudbalskih klubova iz unutrašnjosti Srbije, iako su posredstvom FS Srbije svima na vreme upućeni pozivi.

  

Gosti iz Nemačke vraćaju se u Berlin sutra pre podne i iz našeg glavnog grada nose niz pozitivnih utisaka uz poziv da se poseta beogradske delegacije uzvrati sledećeg oktobra.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!