09.06.2019

Završena prvenstvena sezona u seniorskim ligama FS Beograda – poznati učesnici „baraža“ za popunu liga u sezoni 2019/2020

Završena je prvenstvena sezona u seniorskim ligama FS Beograda i preostale su još utakmice „baraža“ za popunu liga u sezoni 2019/2020. Ovi dueli po principu prve i revanš utakmice igraće se za vikend 15. i 16. juna (prve utakmice) i u sredu 19. juna 2019. godine (revanš utakmice). Poznati su svi klubovi koji će se boriti u baražu i to će igrati:

Za Srpsku ligu – grupa „Beograd“

FK „STEPOJEVAC VAGA i  FK „SREMČICA“

Za Zonsku ligu Beograd

FK „TURBINA“(Vreoci) i FK „ŠUMADIJA“ (Šopić)

Za Prvu beogradsku ligu – grupa „A“

OFK „BALKAN MIRIJEVO“ i FK „POŠTAR 1930“

Za Prvu beogradsku ligu – grupa „B“

FK „DUBOKO“ (Mala Moštanica) i FK „ROJKOVAC“

Za Prvu beogradsku ligu – grupa „C“

FK „RABROVAC“ i FK „STUDENT“ (Mladenovac)

Žreb za domaćinstvo u prvim utakmicama „baraža“ održaće se u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda u ponedeljak 10. juna 2019. godine sa početkom u 14:00 časova i obavezni su da prisustvuju predstavnici klubova koji učestvuju u „baražu“ za popunu seniorskih liga FS Beograda za sezonu 2019/2020.

Klubovi koji su u tabelama na sajtu FSB označeni zelenom bojom plasirali su se u viši takmičarski rang. Klubovi učesnici „baraža“ označeni su tirkizno plavom bojom, a klubovi označeni crvenom bojom ispali su u niži takmičarski rang, s tim da je FK „Sopot“ ispao dva ranga niže, u Opštinsku ligu FSO Sopot.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!