12.12.2019

Završene trenerske edukacije za 2019. godinu

Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda je u saradnji sa CEFT FSS organizovala niz edukacija za trenere u Sportskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji. Tako je ove jeseni u "klupama" beogradske kuće fudbala prodefilovalo nekoliko desetina trenera koji su prošli ili još uvek prolaze kroz edukacije za sticanje zvanja nacionalnih nivoa "C", "D" i "Futsal" stručnjaka.

Istovremeno održava se i edukacija za UEFA "B" nivo i to prvi put u novom formatu koji traje od oktobra ove godine pa sve do maja sledeće 2020. godine. Dve grupe budućih UEFA "B" trenera odslušali su tri (prva grupa) i dva (druga grupa) rezidencijelna modula, pa se sada nalaze na zasluženom odmoru sve do februara meseca kada drugu grupu očekuje nastava na trećem modulu.

  

FS Beograda je sa svojom trenerskom organizacijom bio i domaćin Seminara za obnovu UEFA "A" i "B" licenci koji je održan u SC FSS u Staroj Pazovi 7. i 8. decembra 2019. godine, a na kome se pojavilo više od sedamdeset trenera oba nivoa.

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!