06.03.2018

Zemunkama Kup FS Beograda u ženskom fudbalu

Ženski fudbalski klub „Zemun“ pobednik je Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda u ženskom fudbalu. Zemunke su u finalnoj utakmici koja je odigrana na stadionu SC FS Beograda na Adi Ciganliji pobedile ekipu ŽFK „Kolubara“ iz Lazarevca sa ubedljivih 3:0 (1:0). Utakmica je odigrana po hladnom i kišovitom vremenu, a igračice kluba iz Gornje Varoši nadigrale su svoje rivalke. Dvostruki strelac bila je kapitenka „Zemuna“ Lana Čolić, dok je  treći gol postigla Katarina Andrić u završnici utakmice.

 

Pošto je sudija Anđela Petrović označila kraj igre nastalo je slavlje fudbalerki „Zemuna“ kojima je ovo prvi trijumf u premijernoj takmičarskoj sezoni. Inače, „Zemun“ i „Kolubara“ su vodeće ekipe u svojim grupama drugoligaškog takmičenja u srpskom ženskom fudbalu. Pobednički pehar je Lani Čolić uručio Vlada Krstivojević, inače predsednik komisija za ženski fudbal u FS Srbije i FS Beograda.

 

ŽFK „Zemun“ nastavlja takmičenje u Kupu FS Srbije kao predstavnik našeg saveza, a naredne srede 14. marta 2018. godine u osmini finala tog takmičenja biće domačin kruševačkom „Napretku“.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!