10.09.2020

Ženski fudbal - Izvučeni takmičarski brojevi za prvenstvenu sezonu 2020/2021 u Drugoj ligi seniorki - grupa “Beograd” i Razvojnoj ligi FS Srbije za devojčice (U-15) na teritoriji FS Beograda

U Fudbalskom savezu Beograda izvučeni su takmičarski brojevi za prvenstvenu sezonu 2020/2021 u Drugoj ligi seniorki - grupa “Beograd” i Razvojnoj ligi FS Srbije za devojčice (U-15) na teritoriji FS Beograda.

U Drugoj ligi seniorki takmičiće se četiri kluba koji će igrati četvorokružno svako sa svakim, a start sezone je za vikend 19. i 20 septembra 2020. godine.  Izvučeni su sledeći takmičarski brojevi: 1 ŽFK “Desetka” (Obrenovac), 2 ŽFK “Vinča”, 3ŽFK “Radnički 2013” (Rudovci) i 4 ŽFK “Heroj Polet” B tim.

U prvom kolu će igrati “Desetka” - “Heroj Polet” B tim i “Vinča” - “Radnički 2013”.

  

U Razvojnoj ligi za devojčice (U-15) takmiči se rekordnih devet ekipa, što na neki način znači potvrdu smisla organizovanja ove lige i njene funkcije za ženski fudbal. Takmičarski brojevi su sledeći: 1 ŽFK “Kolubara” (Lazaarevac), 2 ŽFK “Crvena zvezda”, 3 ŽFK “Zemun”, 4 ŽFK “Sloga”, 5 ŽFK “Desetka” (Obrenovac), 6 ŽFK “Vinča”, 8 ŽFK “Rad”, 9 ŽFU “Zvezda B”, i 10 ŽFK “Heroj Polet”.

Parovi u startnom kolu koje će se igrati za vikend 19 i 20. septembra 2020. godine su:

“Kolubara” - “Heroj Polet”, “Crvena zvezda” - “Zvezda B”, “Zemun” - “Rad”, i “Desetka” - “Vinča”. U prvom kolu slobodna je ekipa “Sloge”.  U jesenjem delu sezone igraće se 9 kola (svakog vikenda), a poslednje u ovom delu takmičenja biće za vikend 14. i 15. novembra 2020. godine. Žrebanje su sproveli članovi takmičarskih organa Druge lige seniorki Mirjana Radovanović i Duško Milanović, kao i komesar za takmičenje u ligama mlađih kategorija FSB Budimir Davidović i  njegov zamenik Petar Anokić.

  

Raspored takmičenja možete videti na našem sajtu u rubrici za rezultate.

Osnovne Propozicije za takmičenje skinite sa linkova ispod:

Druga liga seniorki - Beograd

Razvojna liga FSS (U-15) na teritoriji FSB

Klubovi koji nastupaju u Drugoj ligi seniorki - Beograd uskoro će posredstvom E Mail-a dobiti Propozicije prilagođene za takmičenje na teritoriji FS Beograda za sezonu 2020/2021. 

Termine za odigravanje utakmica Druge lige seniorki i Razvojne lige (U-15) klubovi moraju u Fudbalskom savezu prijavljivati najkasnije u utorak do 12:00 časova.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!