25.03.2021

Ženski fudbal - Održana prva okupljanja za izbor selekcija FSB U-13 i U-15

U SC FS Beograda na Adi Ciganliji održana su prva selektivna okupljanja devojčica uzrasta U-13 i U-15, kandidatkinja za sastav ekipe koja će igrati na završnom turniru u SC FSS u Staroj Pazovi od 6. do 9. maja (U-13), odnosno od 14. do 17. maja 2021. godine (U-15).

  

Selektori (Vladimir Dobrota U-15 i njegov asistent Tijana Đorđević imali su uvid  u mogućnosti ftridesetak devojčica koje su se pojavile u kontrolnoj utakmici, a slično je bilo nešro kasnije kada je selektor za U-13 Srbislav Erdeljan kome asistira Sandra Milojević izveo najmlađe nade beograsdskog ženskog fudbala.

Izbor timova koji će u Staroj Pazovi predstavljati FS Beograda trajaće skoro mesec dana, jer će se tokom aprila održati još tri okupljanja, a zatim će one najbolje predstavljati savez na završnoj reviji.

  

Ovu akciju pratio je i Dragiša Zečevič selektor U-17 ženske reprezentacije Srbije koji će u maju nadgledati i završnu reviju u Staroj Pazovi. 

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!