03.03.2021

ŽFK „Heroj Polet“ pobednik Kupa FS Beograda u ženskom fudbalu

Fudbalerke ŽFK „Heroj Polet“ iz Jajinaca pobednice su Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda u ženskom fudbalu. One su u finalnoj utakmici koja je odigrana na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji ubedljivo pobedile ekipu ŽFK „Desetka“ iz Obrenovca sa 9:0 (6:0). Ekipa iz Jajinaca je dominirala od prvog do poslednjeg minuta ove  neravnopravne utakmice. Tako će ŽFK „Heroj Polet“ nastaviti takmičenje u Kupu FS Srbije, kao predstavnik našeg saveza.

  

Pošto je označen kraj ove utakmice organizovana je ceremonija uručenja medalja, priznanja i pehara. Generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović prvo je uručio srebrne medalje i utešni pehar fudbalerkama „Desetke“, a zatim su zlatne medalje dobile i igračice „Heroj Poleta“.

  

Priznanja su uručena i sudijama utakmice Jovani Polić i njenim pomoćnicama Mariji Stanojković i Anđeliji Beočanin, kao i delegatu Mirjani Radovanović.

  

Najlepši momenat bio je kada je Miroslav Stojanović kapitenu pobedničke ekipe Sanji Vukobratović uručio veliki pehar namenjen osvajačima Kupa FS Beograda u ženskom fudbalu.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!