01.03.2019

ŽFK "Zemun" pobednik Kupa FSB u ženskom fudbalu

ŽFK "Zemun" pobednik je Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda u ženskom fudbalu za takmičarsku sezonu 2018/2019. U finalnoj utakmici ovog takmičenja odigranoj na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji Zemunke su pobedile ekipu ŽFK "Zvezda B"sa 3:0 (2:0). U obostrano dopadljivoj igri Zemunke su bile efikasnije i pogotcima Nikoline Batinić,

Mine Čavić i Helene Hot došle do trijumfa.

 

  

Po završetku finalne utakmice generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović uručio je priznanja sudijama Jovani Polić, Marijani Rajović i Tijani Milošević kao i Živki Komlenac-Đorđević, delegatu utakmice.

  

Zatim je pehar namenjen finalisti Miroslav Stojanović predao kapitenu ŽFK "Zvezda B" Sanji Ivanović.

  

Najradosniji trenutak za pobednice Kupa FSB bio je kada je kaphtenu ŽFK "Zemun" Lani Čolić generalni sekretar FSB predao trofej, dar Fudbalskog saveza Beograda.

  

Takmičenje u osmini finala Kupa FS Srbije Zemunke nastavljaju već 6. marta 2019. godine kada će biti domaćini ekipi ŽFK "Rad".

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!