16.03.2017

Žreb za polufinale Kupa FSS na teritoriji FSB - U Novom Beogradu se rešava pitanje finalista

U Fudbalskom savezu Beograda žrebom su određeni parovi polufinala Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda. Ovom događaju je, pored članova Komisije FSB za kup i baraž takmičenja Radenka Stevovića i Velibora Novovića, prisustvovao i potpredsednik FS Beograda Miodrag Janković.

Žreb je imao takav ishod da se o finalistima odlučuje u Novom Beogradu jer će se obe polufinalne utakmice igrati u tom delu našeg glavnog grada. Tako će se u sredu 26. aprila 2017. godine na Starom Sajmištu sastati FK “Brodarac” i FK “Jedinstvo” iz Surčina, dok će na stadionu kod Studentskog grada novobeogradski “Radnički” dočekati imenjaka iz Obrenovca. Termini za početak utakmica odrediće se naknadno.

Parovi polufinala Kupa FSS na teritoriji FSB:

FK “Brodarac” FK “Jedinstvo” (Surčin)

FK “Radnički” (Novi Beograd)FK “Radnički” (Obrenovac)

Za sve klubove važe obaveze iz Propozicija i iz Disciplinskog pravilnika FSS shodno stepenu takmičenja u kome se nalaze u Prvenstvu.

Takmičarska komisija za Kup FSS na teritoriji FSB naglašava da se u ovom takmičenju automatska kazna primenjuje posle svake druge opomene dobijene u Kupu, bez prava biranja i odnosi se samo na Kup takmičenje. Takođe, ukoliko bude isključenih igrača. takvi kaznu odrađuju na narednim utakmicama, bez obzira da li su to prvenstvene ili kup utakmice.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!