FSB :: Info

AMATERSKA REPREZENTACIJA FS BEOGRADA DANAS IGRA ODLUČUJUĆU UTAKMICU PROTIV SELEKCIJE LISABONA (19.00)

14.06.2023
AMATERSKA REPREZENTACIJA FS BEOGRADA DANAS IGRA ODLUČUJUĆU UTAKMICU PROTIV SELEKCIJE LISABONA (19.00)

Amaterska reprezentacija FS Beograda večeras igra poslednju utakmicu grupne faze UEFA Regionalnog kupa u Španiji. Protivnik će od 19 časova na stadionu „Baltar Portanovo“ biti selekcija Lisabona, prenos uživo je obezbeđen putem Jutjub platforme na sledećem linku: BELGRADE (SRB) – LISBOA (POR) UEFA REGIONS ´CUP – YouTube .

Beograd u utakmicu ulazi sa 4 boda na svom kontu kao trenutno prvoplasirana ekipa u grupi „B“. Selekcija Zlina je na drugom mestu sa istim brojem bodova, i istom gol razlikom, dok je Lisabon na trećoj poziciji sa osvojena 3 boda.

Naša selekcija nema prostora za kalkulacije i oslanjanje na ostale rezultate u grupi, jedino sigurna pobeda može značiti plasman u finale naše selekcije koja bi u tom slučaju ostvarila najveći uspeh amaterskog reprezentativnog fudbala u Srbiji. Amaterska reprezentacija FS Beograda osvojila je bronzanu medalju na UEFA Regionalnom kupu 2011. godine u Portugalu, što je do sada najbolji rezultat neke regionalne selekcije iz Srbije.

Svestan je toga i Marko Gavrilović koji je ranije za sajt FS Beograda istakao da naša ekipa ne želi da pravi kalkulacije, već želi da u utakmicu uđe sa maksimalnom koncentracijom.

– – Pokazalo se da je naša grupa zaista jaka, što pokazuje i podatak da su tri tima u igri za plasman u finale. Zamka ovakvih situacija je pravljenje kalkulacija i predviđanje ishoda, a u tu zamku ne smemo da upadnemo. Jedino što smemo sebi da dozvolimo jeste da krenemo na pobedu protiv selekcije Lisabona, jer ćemo u tom slučaju biti najbliži finalu i osvajanju odličja.

Utakmica između Beograda i Lisabona igra se večeras od 19 časova na stadionu „Baltar Portanovo“, prenos uživo možete pratiti putem sledećeg linka:

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH