FSB :: Info

AMATERSKA REPREZENTACIJA FS BEOGRADA KRENULA U ŠPANIJU NA UEFA REGIONALNI KUP

07.06.2023
AMATERSKA REPREZENTACIJA FS BEOGRADA KRENULA U ŠPANIJU NA UEFA REGIONALNI KUP

Amaterska reprezentacija FS Beograda danas je završila trodnevne pripreme u SC FSS u Staroj Pazovi i krenula put Španije gde 9. juna počinje UEFA Regionalni kup.

Delegacija selekcije našeg Saveza, na čelu sa generalnim sekretarom Milošem Mirkovićem i selektorom Goranom Jankovićem, danas je letom za Porto, preko Minhena, krenula u Pontevedre, grad u španskoj pokrajini Galiciji, koji će biti baza naša selekcije tokom trajanja turnira.

Miljan Tošković je pred poletanje rekao da je ekipa imala optimalne uslove za pripreme u Staroj Pazovi i da svi u timu jedva čekaju start takmičenja i prvu utakmicu protiv selekcije Zlina (Češka).

– Radili smo jako kvalitetno prethodna tri dana, nedavno smo odigrali utakmicu protiv Voždovca, superligaške ekipe i mislim da smo spremni za ono što nas očekuje u Španiji. Upoznati smo sa rivalima, posvetili smo ovaj deo priprema analizi i spremanju za mečeve koji nas očekuju. Nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača iz Srbije i Beograda – rekao je Tošković za sajt FSB.

Prvi meč grupne faze amatersku reprezentaciju FS Beograda očekuje 9. juna od 17 časova na „A Lomba“ stadionu protiv selekcije Zlina, a na istom stadionu nakon dva dana protivnik našim momcima biće selekcija Donje Šleske. Finalni meč grupne faze selekcija FS Beograda igra 14. juna na „Balta Portanovo“ stadionu protiv selekcije Lisabona.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH