FSB :: Info

AMATERSKA REPREZENTACIJA FS BEOGRADA ODRADILA PRVI TRENING U SC FSS U STAROJ PAZOVI

05.06.2023
AMATERSKA REPREZENTACIJA FS BEOGRADA ODRADILA PRVI TRENING U SC FSS U STAROJ PAZOVI

Fudbaleri amaterske reprezentacije FS Beograda jutros su se okupili u SC FSS u Staroj Pazovi gde će biti obavljene poslednje pripreme pred putovanje u Španiju. U Galiciji se od 9. do 17. juna održava finalni turnir UEFA Regionalnog kupa. Nakon okupljanja i prozivke koju je izvršio selektor Goran Janković, održan je i prvi trening na terenima u Staroj Pazovi.

Sjajna atmosfera koja je nosila naš tim do trijumfa na dva kvalifikaciona turnira, bila je prisutna i danas u Staroj Pazovi i vidi se da stručni štab i igrači uživaju u zajedničkom radu, što je u izjavi za sajt FSB potvrdio i kapiten selekcije Miloš Šarić.

– Iako je iza svih nas duga sezona koja se završila pre samo dva dana, puni smo energije i želje da u najboljem svetlu predstavljamo Beograd i srpski amaterski fudbal u Španiji. Svi igrači jedva čekaju da krenemo put Galicije i da nadmetanje počne. Imamo sada više informacija o protivnicima iz Poljske, Češke i Portugala, i polako počinjemo da se pripremamo za mečeve grupne faze. Sjajna atmosfera koja nas je nosila do plasmana na završni turnir UEFA Regionalnog kupa je i dalje među nama, i nadam se da će ona biti presuđujući faktor u našu korist. Svi uslovi koji su obezbeđeni od strane Fudbalskog saveza Beograda su na jako profesionalnom nivou, pa se i mi osećamo kao profesionalni igrači. To nam ujedno nameće i obavezu da u Galiciji na terenu damo svoj maksimum i vratimo u Beograd odličje – zaključio je Šarić.

Amaterska reprezentacija FS Beograda učestvovaće na finalnom turniru UEFA Regionalnog kupa koji se održava u Španiji (Galicija) od 8. do 17. juna. Pored selekcije FS Beograda kroz kvalifikacione turnire učešće je izborilo još sedam amaterskih reprezentacija koje predstavljaju svoje regione. Naša reprezentacija se voljom žreba našla u grupi „B“ sa selekcijama Lisabona (Portugal), Zlina (Češka) i Donje Šleske (Poljska), dok će grupu „A“ činiti selekcije Galicije (Španija), Bavarske (Nemačka), Kantona Zenica-Doboj (BiH) i amaterska reprezentacija Republike Irske.

Prvi meč grupne faze amatersku reprezentaciju FS Beograda očekuje 9. juna od 17 časova na „A Lomba“ stadionu protiv selekcije Zlina, a na istom stadionu nakon dva dana protivnik našim momcima biće selekcija Donje Šleske. Finalni meč grupne faze selekcija FS Beograda igra 14. juna na „Balta Portanovo“ stadionu protiv selekcije Lisabona.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH