FSB :: Info

Amaterska reprezentacija FSB imala poslednji test uoči Kvalifikacionog turnira regiona FS Srbije

23.05.2024
Amaterska reprezentacija FSB imala poslednji test uoči Kvalifikacionog turnira regiona FS Srbije

Amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda imala je poslednji test uoči Kvalifikacionog turnira regiona FS Srbije za učešće u kvalifikacijama za UEFA Regionalni kup za sezonu 2024/2025.

Izabranici selektora Zdravka Kovačevića pobedili su, kao gosti, kombinovanu ekipu srpskoligaša FK „Zvezdara“ sa 6:2 (2:1).Pogotke za AR FS Beograda postigli su Aleksandar Pavlović, Boris Janković, Marko Borović, Petar Jović i dvostruki strelac Miloš Šarić. Za „Zvezdaru“ su pogađali Vladan Miliosavljev iz kaznenog udarca i Lazar Daničić.

Selektor beogradskih amatera isprobao je veliki broj igrača, posle čega će odrediti osamnaest onih koji će putovati za Šabac gde 8. juna igraju polufinalnu utakmicu protiv domaćina FSS kvalifikacija, odgovarajuće amaterske selekcije FS regiona Zapadne Srbije.

Kvalifikacije FSS igraće se u Šapcu i Loznici 8. i 9. juna 2024. godine. U prvom polufinalu 8. juna sastaće se amateri iz FS regiona Zapadne Srbije i FS Beograda, a u drugom koje se igra u Loznici FS Vojvodine i FS regiona Istočne Srbije. Pobednici će dan kasnije odigrati u Loznici, na novom stadionu „Lagator“, finalnu utakmicu, a ko trijumfuje u borbi za pehar FSS stiče pravo da predstavlja našu zemlju na turniru 3. grupe UEFA kvalifikacija čiji domaćin je početkom septembra FS Srbije. Osim predstavnika naše zemlje učestvuju još i amateri Zapadne Slovačke (koja se prva kvalifikovala), Severne Makedonije i Velsa.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH