FSB :: Info

Delegacija FSB obišla FK GSP Polet Dorćol, FK Zvezdara i FK Sinđelić

14.09.2023
Delegacija FSB obišla FK GSP Polet Dorćol, FK Zvezdara i FK Sinđelić

U sklopu akcije posete svim klubovima Srpske i Zonske lige Beograd, delegacija Fudbalskog saveza Beograda je juče obišla tri kluba, FK GSP Polet Dorćol, FK Zvezdara i FK Sinđelić.

Prvi na redu je bio FK Zvezdara, delegaciju su ugostili sekretar kluba Ivan Stojimirović, direktor omladinske škole Igor Marković, sportski direktor Ivan Lovrić i komesar za bezbednost Bojan Živković.

Na stadionu i u prostorijama FK GSP Polet Dorćol, delegacija FSB na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem održala konstruktivni sastanak sa predsednikom kluba Miodragom Sovtićem i potpredsednikom Zoranom Ćetkovićem.

Usledio je sastanak sa čelnicima FK Sinđelić, našu delegaciju su ugostili generalni sekretar Marko Maksimović, direktor omladinske škole Miodrag Fišer i komesar za bezbednost Milan Despotović.

Delegaciju FSB-a su sačinjavali predsednik Marko Zdravković, generalni sekretar Miloš Mirković, komesar za bezbednost Milenko Kovač, predsednik Komisije za stadione i igrališta Radenko Stevović i član iste Komisije Spasić.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH