FSB :: Info

Delegacija FSB posetila FK Brodarac, FK Studentski grad i FK Ušće.

09.09.2023
Delegacija FSB posetila FK Brodarac, FK Studentski grad i FK Ušće.

U okviru akcije obilaska svih klubova Srpske i Zonske lige Beograd, delegacija FSB-a, na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem, juče je obišla tri novobeogradska kluba, FK Brodarac, FK Studentski grad i FK Ušće.

Prva stanica je bio FK Brodarac gde je sastanak održan sa predsednikom kluba Aleksandrom Nikolićem, direktorom Draganom Ilićem i sportskim direktorom Ratkom Obradovićem.

Delegacija Fudbalskog saveza Beograda je sledeći sastanak održala na stadionu FK Studenski grad sa čelnicima kluba, predsednikom Nebojšom Stankovićem, potpredsednikom Dragoslavom Popovićem i članovima Upravnog odbora, Aleksandrom Bojovićem i Dejanom Ljubisavljevićem.

Usledio je sastanak sa čelnicima FK Ušće, našu delegaciju su ugostili direktor kluba Rade Dunjić i sportski direktor Predrag Govedarica.

Delegaciju FSB-a su sačinjavali predsednik Marko Zdravković, generalni sekretar Miloš Mirković i komesar za bezbednost Milenko Kovač.

Akcija će biti nastavljena i u narednim danima sa ciljem rešavanja problema administracije, organizacije, infrastrukture, bezbednosti, poštovanju mnogih pravilnika kao i predstavljanju raznih vrsta inicijativa klubova FSB pred organima drugih Regionalnih saveza a na samom kraju i pred organima FSS.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH