FSB :: Info

FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA PREDSTAVIO DRESOVE REPREZENTACIJE ZA NASTUP NA PREDSTOJEĆEM UEFA REGIONALNOM KUPU

06.06.2023
FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA PREDSTAVIO DRESOVE REPREZENTACIJE ZA NASTUP NA PREDSTOJEĆEM UEFA REGIONALNOM KUPU

Fudbalski savez Beograda predstavio je javnosti dresove koje će amaterski reprezentativci FS Beograda nositi na predstojećem UEFA Regionalnom kupu koji se održava u Španiji (Galicija) od 8. do 17. juna.

Fudbaleri selekcije koja će predstavljati region FS Beograda na evropskom takmičenju slikali su se na prepoznatljivim lokacijama u Beogradu u dresovima španskog proizvođača Joma, koje će nositi na završnom turniru UEFA Regionalnog kupa.

Kapiten amaterske reprezentacije FS Beograda Miloš Šarić se zajedno sa golmanom Aleksandrom Bojovićem i saigračima Željkom Krstovićem, Dimitrijem Gavrilovićem i Nemanjom Vukovićem slikao u novim dresovima na lokacijama za koje su vezani svi Beograđani.

Amaterska reprezentacija FS Beograda izborila je učešće na evropskom takmičenju za amatere pod okriljem UEFA osvajanjem dva kvalifikaciona turnira i prvi put nakon 2011. godine imaće šansu da se nadmeće na najboljim amaterskim selekcijama Evrope.

Na prošlom nastupu na UEFA Regionalnom kupu u Portugalu 2011. godine amaterska selekcija FS Beograda osvojila je bronzanu medalju.

Pored selekcije FS Beograda kroz kvalifikacione turnire učešće je izborilo još sedam amaterskih reprezentacija koje predstavljaju svoje regione. Naša reprezentacija se voljom žreba našla u grupi „B“ sa selekcijama Lisabona (Portugal), Zlina (Češka) i Donje Šleske (Poljska), dok će grupu „A“ činiti selekcije Galicije (Španija), Bavarske (Nemačka), Kantona Zenica-Doboj (BiH) i amaterska reprezentacija Republike Irske.

Prvi meč grupne faze amatersku reprezentaciju FS Beograda očekuje 9. juna od 17 časova na „A Lomba“ stadionu protiv selekcije Zlina, a na istom stadionu nakon dva dana protivnik našim momcima biće selekcija Donje Šleske. Finalni meč grupne faze selekcija FS Beograda igra 14. juna na „Balta Portanovo“ stadionu protiv selekcije Lisabona.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH