FSB :: Info

GENERALNI SEKRETAR FSB MILOŠ MIRKOVIĆ O ORGANIZACIJI UEFA REGIONALNOG KUPA I UČINKU SELEKCIJE FS BEOGRADA U PRVOM MEČU

10.06.2023
GENERALNI SEKRETAR FSB MILOŠ MIRKOVIĆ O ORGANIZACIJI UEFA REGIONALNOG KUPA I UČINKU SELEKCIJE FS BEOGRADA U PRVOM MEČU

Amaterska reprezentacija FS Beograda predstavlja Srbiju na UEFA Regionalnom kupu u Španiji, gde se takmiči sa još 7 najboljih regiona Evrope. U prvom meču naša selekcija sastala se sa selekcijom Zlina i osvojila jedan bod (1:1)

Generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković istakao je da je takmičenje organizovano na ozbiljnom nivou, i da je UEFA još jednom na visini zadatka, iako se radi o amaterskim selekcijama.

U osvrtu na meč sa selekcijom Zlina kojim je naša selekcija otvorila takmičenje Mirković je napomenuo da su momci pružili dobru igru i ispunili sve zahteve stručnog štaba. Ekipa iz Češke bila je izuzetno fizički zahtevan protivnik, i igračima Beograda ostao je samo jedan za pripremu duela sa reprezentacijom Donje Šleske, predstavnikom Poljske, braniocem trofeja iz 2019. godine. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova na stadionu „A Lomba“.

Generalni sekretar FS Beograda takođe je u svom obraćanju istakao atmosferu u ekipi, koja je bila ključni faktor za osvajanje dva kvalifikaciona turnira i plasman na UEFA Regionalni kup.

Kompetnu izjavu generalnog sekretara FSB Miloša Mirkovića možete pogledati u videu u nastavku:

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH