FSB :: Info

GENERALNI SEKRETAR MILOŠ MIRKOVIĆ PREDSTAVLJAO FS BEOGRADA NA SASTANKU SA PREDSTAVNICIMA UEFA POVODOM ORGANIZACIJE FINALNOG TURNIRA UEFA REGIONALNOG KUPA

27.03.2023
GENERALNI SEKRETAR MILOŠ MIRKOVIĆ PREDSTAVLJAO FS BEOGRADA NA SASTANKU SA PREDSTAVNICIMA UEFA POVODOM ORGANIZACIJE FINALNOG TURNIRA UEFA REGIONALNOG KUPA

Danas je u Španiji, u Korunji, održan sastanak između predstavnika UEFA i predstavnika regionalnih fudbalskih saveza evropskih zemalja čije su amaterske reprezentacije izborile plasman na finalni turnir UEFA Regionalnog kupa koji se održava u Galiciji od 9. do 17. juna. Fudbalski savez Beograda na ovom sastanku je predstavljao generalni sekretar Miloš Mirković, koji je sinoć prisustvovao i žrebu grupne faze finalnog turnira.

Sastankom su predsedavali Klaudio Negroni, direktor omladinskih i futsal takmičenja, ispred UEFA, kao i Rafael Luzan Abal, predsednik Fudbalske federacije Galicije.

Na sastanku su do najsitnijih detalja razmatrana različita logistička pitanja vezana za organizaciju samog turnira.

Generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković istakao je zadovoljstvo nakon sastanaka u Korunji i rekao da nas očekuje turnir koji će biti organizovan na jako visokom nivou.

– Bez obzira što se radi o takmičenju koje će okupiti amaterske reprezentacije, vodi se računa o najmanjim detaljima i svim aspektima turnira. Neće biti razlike u odnosu na profesionalna takmičenja, UEFA kao i uvek svemu pristupa sa ogromnom dozom profesionalizma. Sve se radi kako bi svi učesnici i navijači imali najbolji mogući doživljaj i uslove. Organizovan je i obilazak hotela u kojem će odsesti selekcije učesnika na turniru, kao i stadiona na kojem će biti odigrane utakmice. Nema sumnje da će amaterska reprezentacija FS Beograda imati sve uslove za kvalitetno takmičenje, i mi ćemo kao Savez dati sve od sebe da momci sa naše strane imaju maksimalnu podršku i sve uslove za pripremu za samo takmičenje – istakao je nakon sastanka generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković.

Finalni turnir UEFA Regionalnog kupa igra se u Galiciji od 9. do 17. juna. Naša selekcija takmičenje počinje prvog dana takmičenja utakmicom protiv amaterske reprezentacije Zlina (Češka), a nakon dva dana, 11. juna, sledi meč protiv selekcije Donje Šleske (Poljska). Poslednji meč grupne faze amatersku reprezentaciju FS Beograda očekuje 14. juna kada se sastaje sa odgovarajućom selekcijom Lisabona (Portugal).

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH