FSB :: Info

GK Shield golman kola!

20.04.2024
GK Shield golman kola!

Sa ponosom objavljujemo početak saradnje između kompanije „GK Shield“ i Fudbalskog saveza Beograda! Ova saradnja ima za cilj da istakne i nagradi golmana – najodgovorniju poziciju u igri, kao i promociju fudbala u celini.

FSB i „GK Shield“ su prepoznali priliku da dogovore saradnju, koja će podrazumevati da posle svakog kola Srpske lige Beograd takmičarski organi u saradnji sa Sportskim žurnalom i vodeći se njihovim „barometrom Srpske lige Beograd“, proglase „GK Shield“ golmana kola koji će dobiti vaučer za kupovinu golmanskih rukavica u njihovoj prodavnici u Zemunu (Dobrovoljačka 11).

„GK Shield“ je jedini srpski brend golmanskih rukavica, osnovan 2018. godine u Beogradu, koji u svojoj ponudi ima profesionalne rukavice različitih gripova, kao i različitih načina sečenja i šivenja. Brend je prepoznat od strane mnogih ambasadora, koji ga uspešno predstavljaju, kako u svojim klubovima, tako i u reprezentativnim selekcijama – i u zemlji i u inostranstvu.

Nadamo se da će ova saradnja između brenda „GK Shield“ i FSB-a potrajati dugo, na obostrano zadovoljstvo i na zadovoljstvo svih golmana Srpske lige Beograd!

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH