FSB :: Info

KADETKINJE ŽFK ZEMUN OSVOJILE KUP SRBIJE POBEDOM NAD ŽFK MAŠINAC

21.05.2023
KADETKINJE ŽFK ZEMUN OSVOJILE KUP SRBIJE POBEDOM NAD ŽFK MAŠINAC

Kadetkinje ŽFK Zemun su osvajačice Kupa Srbije za žene u kadetskom uzrastu za sezonu 2022/23. Igračice beogradskog kluba u finalu su pobedile ŽFK Mašinac rezultatom 4:0.

Prethodno je u polufinalu ekipa ŽFK Zemun pobedila kadetkinje Vojvodine rezultatom 4:0. U polufinalnom meču viđena je velika borba na terenu SC FSS u Staroj Pazovi, pregršt lepih poteza, ali su igračice Zemuna bile skoncentrisanije, iskoristile svoje prilike i sigurnom realizacijom potvrdile plasman u finale, gde ih je čekala ekipa ŽFK Mašinac, kadetski osvajač Kupa Regiona Istočne Srbije.

I finalni duel doneo je sjajnu utakmicu, za uživanje gledalaca, ali su sve rezultatske dileme otklonile Teodora Vasić i Jelena Tešnjak sa po dva pogotka u mreži ŽFK Mašinac, čime je pehar osvajača Kupa Srbije za žene u kadetskom uzrastu došao u ruke ekipe Zemuna.

ŽFK Zemun se na završni turnir Kupa Srbije za kadetkinje, koji je održan u SC FSS u Staroj Pazovi, kvalifikovao kao pobednik Kupa Beograda. U finalnom meču Zemun je savladao ekipu ŽFK Zvezda B 2018 rezultatom 2:0, a u duelima sa pobednicima ostalih regiona potvrdio epitet najbolje kadetske ženske ekipe u ovogodišnjem izdanju Kupa Srbije.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH