FSB :: Info

Kontrolna utakmica reprezentacije Beograda protiv Radničkog NBG

23.04.2024
Kontrolna utakmica reprezentacije Beograda protiv Radničkog NBG

Sutra, 24.04.2024. u 15 časova na stadionu u SC FS Beograda na Adi Ciganliji, Amaterska reprezentacija FS Beograda će odigrati kontrolnu utakmicu, a protivnik je član Mozzart Bet Prve lige Srbije novobeogradski Radnički.

Ovo je druga provera za izabranike selektora Zdravka Kovačevića, posle pobede nad selekcijom MNZ Ljubljane. Time se nastavlja proces priprema za Kvalifikacioni turnir regiona FSS za predstavnika naše zemlje u UEFA Regionalnom Kupu koji će se od 7-9. juna održati u Šapcu i Loznici.

Beogradski amateri, koji su prošle godine osvojili srebrnu medalju u ovom sve popularnijem UEFA takmičenju, za protivnika u polufinalu imaće odgovarajuću selekciju iz FS Regiona Zapadne Srbije, a pobednik tog duela igraće u finalu koje će se dan kasnije održati u Loznici na novom stadionu „Lagator“. Drugi polufinalni par čine amaterske reprezentacije FS Vojvodine i FS Regiona Istočne Srbije. Predstavnik FS Srbije biće učesnik međunarodnog UEFA kvalifikacionog turnira na kome učestvuju još predstavnici Severne Makedonije, Slovačke i Velsa.

Fudbalski savez Beograda poziva sve ljubitelje fudbala da dođu na ovu utakmicu i podrže našu Amatersku reprezentaciju.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH