FSB :: Info

NASTAVAK AKCIJE POMOĆI KLUBOVIMA U LIGAMA FSB | SRPSKOLIGAŠI ZADUŽILI SEMAFORE ZA IZMENE IGRAČA

29.07.2023
NASTAVAK AKCIJE POMOĆI KLUBOVIMA U LIGAMA FSB | SRPSKOLIGAŠI ZADUŽILI SEMAFORE ZA IZMENE IGRAČA

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Beograda nastavilo je akciju pomoći klubovima u cilju podizanja takmičenja pod ingerencijom saveza na viši nivo. Nedavno su sve muške i ženske seniorske ekipe koje nastupaju u ligama FSB zadužile kontigent lopti marke „Erima“, zajedno sa ekipama pretpetlića, a sada su timovi Srpske lige Beograd zadužili semafore za izmene igrača koje je obezbedio Fudbalski savez Beograda.

Nakon semafora za izmenu igrača koji su obezbeđeni za klubove koji nastupaju u najboljem seniorskom takmičenju FSB, uskoro će uslediti i montaža semafora za rezultate na stadionima ekipa iz Srpske lige Beograd i Zonske lige Beograd, dok će sve ekipe koje nastupaju u ligama FSB na svojim stadionima dobiti nove mreže za golove.

Generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković uručio je srpskoligašima nove semafore u prostorijama FSB u Deligradskoj ulici i istakao zadovoljstvo što rukovodstvo saveza nastavlja sa aktivnom pomoći klubovima kako bi se takmičenje u beogradskim ligama podiglo na viši nivo.

– Prilikom dolaska na čelo FSB u septembru protekle godine, zajedno sa predsednikom Markom Zdravkovićem smo kao jedan od najvažnijih prioriteta pred sebe postavili cilj da aktivno pomažemo klubovima i da budemo otvoreniji za sve predloge i sugestije kako bi zajedno sa klubovima radili na povećanju standarda u svim segmentima takmičenja. Za manje od godinu dana novog rukovodstva uspeli smo da stavimo akcenat na regularnost takmičenja, što je apsolutni prioritet i preduslov za sve naredne korake, i da konkretnom pomoći klubovima olakšamo njihovo funkcionisanje i takmičenje podignemo na viši nivo u svakom smislu. Želimo da pomognemo klubovima i u privlačenju što većeg broja gledalaca na stadione i na dobrom smo putu da svi zajedno podignemo fudbal Beograda na novu lestivcu – istakao je generalni sekretar Mirković.

Juče su u prostorijama FS Beograda izvučeni takmičarski brojevi za Srpsku ligu Beograd i Zonsku ligu Beograd, a parove prvog kola oba takmičenja možete pogledati putem OVOG LINKA.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH