FSB :: Info

NOVI GRB ZA NOVI VEK – FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA RASPISAO JAVNI KONKURS ZA IZRADU NOVOG GRBA

14.08.2023
NOVI GRB ZA NOVI VEK – FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA RASPISAO JAVNI KONKURS ZA IZRADU NOVOG GRBA

Fudbalski savez Beograda raspisao je javni konkurs za izradu novog grba koji će trajati od 14. do 27. avgusta.
Kao organizacija koja brine o fudbalu na teritoriji Beograda od 1920. godine , Fudbalski savez Beograda želi da obeleži drugi vek svog postojanja sa originalnim i jedinstvenim rešenjem u vidu svog novog vizuelnog identieta radi što veće prepoznatljivosti i podizanja svojih marketinških aktivnosti na novi nivo.

Fudbalski savez Beograda je u poslednjih godinu dana rapidno napredovao u smislu svog poslovanja, ostvarenih rezultata i pomoći koja je pružena klubovima kako bi se fudbal na teritoriji sa više od 260 klubova i preko 25.000 registrovanih igrača osavremenio i privukao još više publike na stadione.

 

Kao jedan od najvažnijih elemenata identiteta Fudbalskog saveza Beograda, novi grb bi trebao svojim modernim izgledom da baštini dugu istoriju saveza I bude još snažnija asocijacija na beogradski fudbal u novom veku postojanja institucije koja je osnovana 12. marta 1920. godine pod imenom Beogradski loptački podsavez.
Uslovi javnog konkursa su sledeći:

– Javni konkurs traje od 14. Do 27. avgusta. Pobedničko rešenje treba da bude namenski kreirano za potrebe konkursa.

– Svi zainteresovani mogu poslati svoje idejno rešenje do 27. avgusta u 00.00 časova na adresu putem elektronske pošte na adresu [email protected]. Prijave pristigle posle navedenog roka neće se razmatrati.

– Odluku po pobedniku konkursa doneće tročlana komisija Fudbalskog saveza Beograda glasanjem, prostom većinom glasova članova.

– Fudbalski savez Beograda obezbedio je novčanu nagradu u iznosu od 50.000 dinara za idejno rešenje odabrano od strane Komisije FSB.

– Fudbalski savez Beograda zadržava pravo da ne odabere nijedno od pristiglih rešenja.

– Pobedničko rešenje biće objavljeno 1. septembra na sajtu fsb.org.rs, kao i na društvenim mrežama Fudbalskog saveza Beograda.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH