FSB :: Info

ODRŽAN SEMINAR TRENERA SRPSKE I ZONSKE LIGE BEOGRAD U SC FSB NA ADI CIGANLIJI

10.08.2023
ODRŽAN SEMINAR TRENERA SRPSKE I ZONSKE LIGE BEOGRAD U SC FSB NA ADI CIGANLIJI

Danas je u SC FS Beograda na Adi Ciganliji održan seminar trenera Srpske i Zonske lige Beograd u organizaciji Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda (OFT FSB) i CEFT (Centar za edukaciju fudbalskih trenera) FS Beograda.

Seminar je bio namenjen svim šefovima stručnih štabova klubova koji se takmiče u Srpskoj ligi Beograd i prve trenere klubova koji se takmiče u Zonskoj ligi Beograda.

Seminar je otvorio generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković uvodnom rečju u kojoj se obratio prisutnim trenerima i napomenuo da će rukovodstvo FS Beograda i ubuduće insistirati na organizovanju stručnih seminara kako bi zajedno sa trenerima i ostalim predstavnicima klubova radili na podizanju standarda u svim segmentima u ligama FSB.  Mirković je napomenuo da će više pažnje posvetiti radu sa trenerima i da će u narednom periodu seminari biti organizovani i za stručnjake iz ostalih liga pod okriljem FS Beograda.

Predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Mile Tomić takođe je pozdravio sve trenere koji su prisustvali seminaru i poželeo im sreću u novoj takmičarskoj sezoni.

Jedan od govornika na seminaru bio je i Momčilo Marković, fudbalski sudija i sekretar Organizacije fudbalskih sudija FSB, koji je držao predavanje o pravilima igre i takođe diskutovao sa trenerima.

Više o stručnom delu i o samom trenažnom procesu prisutnim kolegama  govorili su Dalibor Zorko, menadžer Centra za edukaciju fudbalskih trenera FSB i Dragoslav Milenković, Instruktor CEFT FSB.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH