FSB :: Info

Održan sastanak futsal klubova regiona Beograd

26.09.2023
Održan sastanak futsal klubova regiona Beograd

Rukovodstvo FS Beograda nastavilo je seriju sastanaka sa predstavnicima klubova koji se takmiče u ligama pod ingerencijom beogradskog saveza, a ovoga puta u Deligradskoj ulici ugošćeni su predstavnici aktivnih futsal klubova iz regiona Beograd. Tom prilikom na samom početku sastanka generalni sekretar FS Beograda g-din Miloš Mirković pozdravio je sve prisutne, ujedno iznevši ciljeve i planove rukovodstva saveza. Predstavinke futsal klubova je pozvao da napornim radom u svojim klubovima doprinesu zajedničkom cilju za dalji razvoj futsala u beogradskom regionu.
Takođe, predstavnici futsal klubova od strane članova futsal komisije obavešteni su o važnim izmenama i novinama koji imaju za cilj podizanje nivoa takmičenja i regularnosti, omasovljavanje futsala u regionu Beograd. Neke od važnih novina za futsal u regionu Beograd su uvođenje posmatrača u Treću futsal ligu Beograd, imenovanje analizatora suđenja, refundiranje troškova, otpočinjanje procesa formiranja futsal amaterske reprezentacije U17 regiona Beograd itd.

U nastavku sastanka članovi futsal komisija u ime futsal klubova regiona Beograd uručili su plaketu za rukovodstvo Fudbalskog saveza Beograda i tim malim gestom se zahvalili na maksimalnom razumevanju, ogromnom doprinosu razvoja futsala i novoj stvarnosti magične igre na „petoparcu“ u beogradskom savezu.

Futsal lige regiona Beograd i u novim takmičarskim sezonama takmičarske organe predvodiće g-din Mile Bekrić sa timom proverenih poznavalaca futsal igre. U skladu sa ovlašćenjima koje mu je poverio Izvršni odbor FSB, komesar za takmičenje izvršio je žreb takmičarskih brojeva za Omladinsku futsal ligu U19 i Treću futsal ligu Beograd, kao i takmičarskih parova za pretkolo kupa i 1/4 finale kupa regiona Beograd.
Pred sam kraj sastanka, klubovima su date važne informacije u vezi otpočinjanja Ženske futsal lige Beograd, kao i formalnim modelima koji trebaju doprineti neometanom početku prve zvanične futsal lige za žene u Srbiji.

Na kraju sastanka svim aktivnim futsal klubovima u konkurenciji muškaraca generalni sekretar FS Beograda g-din Miloš Mirković uručio lopte marke “Erima”. Ovo je nastavak realizacije ciljeva rukovodstva Fudbalskog saveza Beograda, koji se odnose na pomoć klubovima koji nastupaju u futsal ligama saveza.

Dokumente vezane za ovaj sastanak možete preuzeti OVDE.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH