FSB :: Info

ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA ŽENSKIH FUTSAL KLUBOVA REGIONA BEOGRAD

12.02.2024
ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA ŽENSKIH FUTSAL KLUBOVA REGIONA BEOGRAD

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda, Zamenik komesara za takmičenje Ženske futsal lige Beograd g-din Dejan Stajić održao je sastanak sa predstavnicima ženskih futsal klubova pred početak prve zvanične futsal lige u regionu Beograd, a ujedno i prve zvanične ženske futsal lige u Srbiji.
Tom prilikom je pored upoznavanja prisutnih sa sistemom takmičenja, obavezama oko registracije svih učesnika u takmičenju, pripremom i organizacijom utakmica i svega drugog što je definisano propozicijama, izvršen je žreb takmičarskih brojeva za prvenstvo takmičarske 2023/24.

Takmičarske parove prema volji žreba i kalendar takmičenja možete pogledati ovde.

Ovom prilikom upućene su reči zahvalnosti aktuelnom rukovodstvu FSB od strane svih prisutnih predstavnika ženskih futsal klubova na nemerljivom doprinosu razvoja ženskog futsala, razumevanju, pomoći i uspešno izvršenim priprema za početak takmičenja.
Pokretanje prve zvanične ženske futsal lige u Beogradu predstavlja nastavak uspešno realizovanog pilot programa za žene takmičarske 2022/23 godine. Futsal klubovi koji su učestvovali u pilot ženskoj futsal ligi su uspešno rešili sve administrativne pripreme i dalje nastavljaju da se takmiče u zvaničnom prvenstvu.

Na kraju sastanak zamenik komesara za takmičenje poželeo je sreću svim ženskim futsal klubovima u prvenstvu.

 

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH