FSB :: Info

Održana je sednica Izvršnog odbora FSB

12.02.2024
Održana je sednica Izvršnog odbora FSB

Danas je u prostorijama FS Beograda održana sednica Izvršnog odbora koja se odnosila na redovne izveštaje za prošlu godinu i na planove za ovu godinu.

Doneta je odluka o sazivanju Druge redovne sednice Skupštine FS Beograda koja je zakazana za 29. februar 2024. godine.

Usvojeni su izveštaji koji se odnose na prethodnu godinu: izveštaj o radu FS Beograda, izveštaj o radu Organizacije fudbalskih sudija, kao i izveštaj o radu Organizacije fudbalskih trenera, finansijski izveštaj, zaključak Komisije za finansijsko-materijalno poslovanje FS Beograda i izveštaj Nadzornog odbora FS Beograda.

Usvojen je plan i program rada sa kalendarom aktivnosti kao i finansijski plan FS Beograda za 2024. godinu.

Jednoglasno je usvojen izveštaj o popisu osnovnih sredstava i sitnog inventara, izveštaj o popisu blagajne, obaveza i potraživanja FS Beograda.

Instruktori FS Srbije za FS Beograda su podneli izveštaj o svom radu u 2023. godine i on je takođe usvojen.

Odlučeno je da se ovogodišnji „Trofej Beograda 2024“ održi od 07. do 09. maja, a da se novi turnir u čast Ilije Petkovića – „Trofej Ilija Petković“ održi od 01. do 03. oktobra 2024. godine.

Izvršni odbor FS Beograda je podneo predlog Skupštini FS Beograda o izmenama i dopunama Statuta FS Beograda što će se razmatrati na predstojećoj sednici Skupštine FS Beograda zakazanoj za 29. februar.

Utvrđeno je da će Komisija za stadione i igrališta FS Beograda besplatno izvršiti prvi pregled terena, a za svaki naredni izlazak Komisije za stadione i igrališta neophodna je uplata u iznosu od 6.000 dinara. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i važi do kraja takmičarske sezone 2023/2024.

Obzirom da je Zoran Milovanović novi komesar za disciplinu Prve beogradske lige, samim tim ne može da bude delegat na toj ligi, te je upisan na listu delegata Zonske lige „Beograda“. Usvojena je i dopuna liste delegata Međuopštinske lige „Beograd“ za takmičarsku sezonu 2023/2024.

Doneta je odluka o formiranju privremene Komisije za usavršavanje i pripremu sportskih radnika FS Beograda u sastavu Zoran Đilas, Srđan Milosavljević i Ana Jović.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH