FSB :: Info

ODRŽANA SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA FS BEOGRADA

25.01.2024
ODRŽANA SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA FS BEOGRADA

U četvrtak 25. januara u prostorijama FS Beograda održana je sednica Izvršnog odbora na kojoj su donešene bitne odluke za Žensku futsal ligu „Beograd“.

Usvojene su Propozicije za prvenstvo Ženske futsal lige „Beograd“ za takmičarsku sezonu 2023/2024. Takođe, usvojeni su i sastavi i kalendari takmičenja Ženske futsal lige pod okriljem FS Beograda za predstojeću takmičarsku sezonu.

Jednoglasno je usvojena lista delegata Ženske futsal lige „Beograd“, dok je dopunjena lista delegata za Treću futsal ligu kao i lista delegata Zonske lige FS Beograda.

Za zamenika komesara za takmičenje Ženske futsal lige „Beograd“ imenovan je Dejan Stajić.

Imenovani su i novi komesari za lige mlađih kategorija: Miroslav Lazić je izabran za komesara za takmičenje omladinaca i kadeta, Ana Jović je izabrana za komesara za takmičenje pionira i petlića, dok je Igor Marković izabran za komesara za disciplinu za lige mlađih kategorija.

Novi komesar za disciplinu Prve beogradske lige je Zoran Milovanović, a novi komesar za disciplinu Međuopštinske lige je Srđan Jović.

Doneta je odluka da se formira novi turnir „Trofej Ilije Petkovića“, u čast Ilije Petkovića – legende jugoslovenskog i srpskog fudbala koji je svojim radom i trudom ostavio neizbrisiv trag na domaćim i svetskim terenima.

Izvršni odbor je verifikovao prijem novog ženskog futsal kluba u članstvo FS Beograda – SU „GFK 2023“

Članovi Izvršnog odbora posebno su pohvalili odluku rukovodstva GO Lazarevac i Fudbalskog saveza opštine Lazarevac da obezbede sredstva koji bi pokrili sve troškove paušala, kotizacija, službenih lica i lekarskih pregleda svim klubovima mlađih kategorija i seniora koji su sa teritorije opštine Lazarevac. To je ogromna pomoć za razvoj fudbala na toj opštini a samim tim i gradu Beogradu.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH