FSB :: Info

Po prvi put realizovana akcija „Budi dobar domaćin – FSB će te nagraditi“

17.05.2024
Po prvi put realizovana akcija „Budi dobar domaćin – FSB će te nagraditi“

Danas je u Sportskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji po prvi put realizovana akcija „Budi dobar domaćin – FSB će te nagraditi“, pokrenuta na inicijativu Ane Jović, Komesara za takmičenje mlađih kategorija.

Klubovi koji su u prethodnom periodu dobili odlične i vrlo dobre ocene za organizaciju utakmica od delegata i sudija danas su nagrađeni markerima za redare na utakmicama mlađih kategorijama kao i čunjevima za trening i utakmice.

Ovo je još jedna u nizu akcija saveza u cilju motivacije i edukacije uspostavljanja zdravih i sportskih odnosa između klubova, kao i između klubova i službenih lica. Savez će i ubuduće nastojati da sličnim akcijama motiviše klubove da budu dobri domaćini i daju primer drugima.

Stoga, klubovi koji u narednom periodu do završetka tekuće sezone i dalje se pokažu kao dobri domaćini i nastave sa sakupljanjem odličnih i vrlo dobrih ocena od strane sudija i delegata, biće nagrađeni kroz oslobađanje od plaćanja naknade za licenciranje komesara za bezbednost kluba i predstavnika kluba u narednoj sezoni 2024/25 za ekipe mlađih kategorija.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH