FSB :: Info

PODELJENE LOPTE I PREDSTAVNICIMA KLUBOVA ZONSKE LIGE BEOGRAD

21.03.2023
PODELJENE LOPTE I PREDSTAVNICIMA KLUBOVA ZONSKE LIGE BEOGRAD

Rukovodstvo FS Beograda nastavilo je seriju sastanaka sa predstavnicima klubova koji se takmiče u ligama pod ingerencijom beogradskog saveza, a ovoga puta u Deligradskoj ulici ugošćeni su predstavnici klubova iz Zonske lige Beograd.

Tom prilikom je generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković predstavnicima klubova uručio po 20 lopti i jednu mrežu za nošenje lopti marke “Erima”.

Podela lopti pomenutnog proizvođača jeste plod nedavno parafirane trogodišnje saradnje između FS Beograda i kompanije „Erima GmbH“, koja je napravljena u cilju omogućavanja što boljih uslova za funkcionisanje beogradskih klubova.

Ovo je nastavak realizacije ciljeva rukovodstva Fudbalskog saveza Beograda, koji se odnose na pomoć klubovima koji nastupaju u ligama saveza. Kako su protekle nedelje lopte dodeljene i predstavnicima klubova Srpske lige – grupa „Beograd“, u narednom periodu podrška će na ovaj način biti pružena i klubovima Prve beogradske lige, Međuopštinskih liga, Opštinske lige Barajevo kao i klubovima ženskog fudbala i futsala.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH