FSB :: Info

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI IZMEĐU FS BEOGRADA I GRADSKE OPŠTINE ZVEZDARA

03.07.2023
POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI IZMEĐU FS BEOGRADA I GRADSKE OPŠTINE ZVEZDARA

Predsednik FS Beograda Marko Zdravković je danas u prostorijama saveza u Deligradskoj ulici ugostio predsednika Gradske opštine Zvezdara Vladana Jeremića. Povod je bio potpisivanje sporazuma između FSB i GO Zvezdara, koji je plod višemesečnih konstruktivnih sastanaka i zajedničke želje čelnika obe institucije da se pruži još aktivnija podrška fudbalu u Beogradu.

Potpisanim sporazumom je definisana strategija za aktivno pružanje pomoći klubovima sa teritorije GO Zvezdara, kako u infrastrukturnom, tako i u stručnom smislu.

Kako je cilj saradnje da se ostvare benefiti na duže staze, aktivno će se raditi na edukaciji sportskih radnika, kako trenera, tako i ostalog osoblja koji rade u klubovima. GO Zvezdara će u budućnosti održavati i posebne edukacije namenjene izradi projekata putem kojih klubovi mogu da konkurišu u svojim opštinama ili gradu za određena sredstva.

Predsednik FS Beograda Marko Zdravković je istakao zadovoljstvo potpisanim sporazumom, ali i nadu da je ovo samo početak aktivnije sarade FSB sa lokalnim samoupravama u Beogradu.

– Dugo smo u kontaktu sa čelnicima GO Zvezdara i predsednikom Vladanom Jeremićem, koji su prepoznali našu želju za stvaranjem kvalitetnijeg i boljeg fudbalskog okruženja za sve u beogradskom fudbalu i potpisivanje današnjeg sporazuma jeste pokazatelj da smo na istom putu i da delimo iste vrednosti. Bolji uslovi za najmlađe koji se bave fudbalom i kvalitetnija edukacija kadrova u klubovima jeste primarni cilj i nadam se da ćemo u budućnosti ostvariti saradnju sa još lokalnih samouprava kako bi dali još veći zamah razvoju najmasovnijeg sporta u Beogradu i Srbiji, amaterskom fudbalu – istakao je predsednik Zdravković.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH