FSB :: Info

Potpisan ugovor između Fudbalskog saveza Beograda i izdavačkog društva Ringier Sports Media Group

14.03.2024
Potpisan ugovor između Fudbalskog saveza Beograda i izdavačkog društva Ringier Sports Media Group

Prvi ljudi beogradskog fudbala, na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem i generalnim sekretarom Milošem Mirkovićem, danas su u prostorijama saveza potpisali ugovor o poslovnoj saradnju sa izdvačkim društvom Ringier Sports Media Group. Reč je o saradnji koja će doprineti vidljivosti, prepoznatljivosti i promociji naših liga na portalima sportal.rs, sportal.blic.rs kao i na Youtube kanalima i društvenim mrežama sportala.

Počev od 19. kola, svi direktni prenosi Srpske i Zonske lige Beograd će se prenositi i na portalima Ringier Sports Media grupacije što će uticati na popularizaciju i opštu gledanost naših liga. Takođe, pomenuti portali će redovno izveštavati o dešavanjima u ligama pod okriljem Fudbalskog saveza Beograda.

Ringier Sports Media Group je rastuća sila na svetskom tržištu sportskih medija. Sa redakcijama u deset zemalja širom Evrope, ali i Afrike, RSMG nudi kompletan sportski doživljaj svim fanovima: video-vesti iz prve ruke, komentare, analize, intervjue, statistiku i rezultate uživo (livescore), a sve to u najmodernijem formatu u skladu sa potrebama i zahtevima modernog ljubitelja sporta.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH