FSB :: Info

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić u poseti Fudbalskom savezu Beograda

16.03.2023
Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić u poseti Fudbalskom savezu Beograda

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i član veća za sport te beogradske opštine Miroslav Lazić posetili su Fudbalski savez Beograda. Goste su primili predsednik FS Beograda Marko Zdravković i generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković.

Na ovom sastanku razgovaralo se o saradnji našeg saveza sa Gradskom opštinom Zvezdara, a pre svega u vezi sa organizovanjem međunarodnog dečjeg fudbalskog turnira za uzrast petlića (10-12 godina starosti). Za ovaj turnir koristiće se sredstva iz fondova Evropske Unije.

Takođe, jedna od tema bila je i saradnja sa Opštinskim većem za sport sa Fudbalskim savezom Beograda čiji je cilj obuka i edukacija ljudi iz klubova za korišćenje budžetskih sredstava opštine i grada za programske aktivnosti klubova. To se odnosi na iznajmljivanje terena i prostorija, organizaciju i realizaciju priprema itd. Bilo je reči i o mogućnostima ispunjenosti uslova prilikom apliciranja klubova za postavljanje veštačke trave, gde je potrebna i pomoć GO Zvezdara u izvođenju pripremnih radova. Tema je bila i kako pomoći klubovima u svakodnevnom funkcionisanju.

Predsednik FS Beograda Marko Zdravković i generalni sekretar Miloš Mirković su na kraju sastanka izrazili zadovoljstvo zbog toga što su čelnici ove opštine izneli svoj optimizam izražen u stavu o željama i mogućnostima za uspostavljanje saradnje između GO Zvezdara i našeg saveza u oblasti pomoći klubovima i poboljšanju uslova za njihov razvoj. Posebno su istakli da je akcenat u razvoju mlađih kategorija koje su i osnov za bolje sutra svih fudbalskih klubova.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH