FSB :: Info

PREDSTAVNICIMA ŽENSKIH KLUBOVA SA TERITORIJE BEOGRADA I KLUBOVA MEĐUOPŠTINSKIH LIGA I OPŠTINSKE LIGE BARAJEVO URUČENE LOPTE KAO POMOĆ U RADU KLUBOVA

09.05.2023
PREDSTAVNICIMA ŽENSKIH KLUBOVA SA TERITORIJE BEOGRADA I KLUBOVA MEĐUOPŠTINSKIH LIGA I OPŠTINSKE LIGE BARAJEVO URUČENE LOPTE KAO POMOĆ U RADU KLUBOVA

Rukovodstvo FS Beograda nastavilo je seriju sastanaka sa predstavnicima klubova koji se takmiče se u ligama pod ingerencijom beogradskog saveza. Ovoga puta u Deligradskoj ulici ugošćeni su predstavnici klubova koji se takmiče u Međuopštinskoj ligi, u grupama „A“ i „B“, i Opštinskoj ligi Barajevo. Svakom klubu nakon sastanka dodeljen je određeni kontigent fudbalskih lopti i mreže za lopte marke “Erima”

Nakon toga su u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda ugošćeni predstavnici ženskih fudbalskih kolektiva sa područja Fudbalskog saveza Beograda.

Zajedno sa Sandrom Sremčević, potpredsednicom Fudbalskog saveza Srbije, generalni sekretar Miloš Mirković uručio je lopte i mreže za lopte marke „Erima“ svim ženskim klubovima kao podršku daljem radu.

Jedan od strateških ciljeva rukovodstva FS Beograda jeste progresivnija pomoć ženskim fudbalskim klubovima, te je ovo samo početak podrške koja će se nastaviti i u budućnosti.

Podela lopti marke „Erima“ jeste plod nedavno parafirane trogodišnje saradnje između FS Beograda i kompanije „Erima GmbH“, koja je napravljena u cilju omogućavanja što boljih uslova za funkcionisanje beogradskih klubova, što je samo početak ostvarivanja saradnje sa kompanijama koje prepoznaju kvalitetan rad FS Beograda i žele da pruže podršku najmasovnijem sportu u Srbiji, amaterskom fudbalu.

U sklopu saranje sa kompanijom „Erima GmbH“ do sada je klubovima sa teritorije Beograda podeljeno više od 1300 lopti.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH