FSB :: Info

REPREZENTACIJA FS BEOGRADA DANAS (17.00) IGRA DRUGI MEČ GRUPNE FAZE UEFA REGIONALNOG KUPA PROTIV SELEKCIJE DONJE ŠLESKE

11.06.2023
REPREZENTACIJA  FS BEOGRADA DANAS (17.00) IGRA DRUGI MEČ GRUPNE FAZE UEFA REGIONALNOG KUPA PROTIV SELEKCIJE DONJE ŠLESKE

Amaterska reprezentacija FS Beograda nakon samo jednog dana odmora danas nastavlja takmičenje u okviru grupe „B“ UEFA Regionalnog kupa u Španiji. Naš tim danas se od 17 časova sastaje sa selekcijom Donje Šleske, predstavnikom Poljske.

Donja Šleska je dvostruki osvajač UEFA Regionalnog kupa i branilac trofeja osvojenog na prethodnom izdanju takmičenja 2019. godine.

U prvom meču reprezentacija FS Beograda odigrala je nerešeno protiv selekcije Zlina iz Češke (1:1), dok je Lisabon napravio iznenađenje i savladao Donju Šlesku (1:0), te će aktuelni osvajači danas sigurno imati poseban motiv protiv naše ekipe kako bi popravili bodovni saldo.

Motiva neće manjkati ni amaterskoj reprezentaciji FS Beograda koja bi se pobedom približila osvajanju medalje na UEFA Regionalnom kupu, što je samo po sebi dovoljan razlog da naši momci danas krenu po pobedu svom snagom i nema sumnje da nas na „A Lomba“ stadionu očekuje izuzetno zanimljiv duel.

Težine meča svestan je i Mladen Miljković koji poziva na oprez pred duel sa Poljacima i obećava veliku borbu i zalaganje od strane njega i saigrača.

– Očekuje nas jako teška utakmica. Ne želimo da nas zavara neuspeh Poljaka protiv Lisabona, i da udjemo opušteno u utakmicu. Gledali smo njihovu utakmicu, uradili analizu sa stručnim štabom i želimo pobedu. Jedino nas pobeda ostavlja u igri za plasman u finale, i to je naš cilj. Atmosfera u ekipi je sjajna, imamo odlične uslove za rad u Španiji i nadam se da ćemo protiv Donje Šleske pokazati ono što nas krasi i što nam je donelo osvajanje dva kvalifikaciona turnira i plasman na UEFA Regionalni kup – rekao je Miljković.

Meč možete pratiti uživo putem Jutjub platforme:

https://www.youtube.com/watch?v=1hSLYQooYpA  

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH