FSB :: Info

REPREZENTACIJA FS BEOGRADA ODRADILA PRVI TRENING U ŠPANIJI

08.06.2023
REPREZENTACIJA FS BEOGRADA ODRADILA PRVI TRENING U ŠPANIJI

Amaterska reprezentacija FS Beograda ovog popodneva je odradila prvi trening po dolasku u Španiju na UEFA Regionalni kup.

U idealnim uslovima trening kompleksa Selte iz Viga, po ne baš tako sjajnom vremenu, izabranici selektora Gorana Jankovića su imali trening koji je bio uvertira u ono što nas čeka sutra, a to je početak UEFA Regionalnog kupa.

Prvu utakmicu naši reprezentativci igraju u petak od 17 časova protiv selekcije Zlina na “A Lomba” stadionu.

Baš u tom terminu počeo je današnji trening, kako bi se igrači aklimatizovali na uslove koji ih sutra očeluju.

Uroš Pavlović je nakon treninga istakao da je zadovoljan kako je protekao prvi izlazak na teren naše selekcije u Španiji, uprkos jakoj kiši koja je neprestano padala.

– Odradili smo odličan trening, i priveli kraju pripremu utakmice sa selekcijom Zlina, koja je počela još na mini pripremama u Staroj Pazovi. Prva utakmica biće najbitnija, i maksimalno smo fokusirani na sutrašnji učinak. Na treningu je zaista visok intenzitet rada i želje da se svi prikažemo u što boljem svetlu na ovom velikom takmičenju. U Španiji imamo odlične uslove za boravak i rad, i nadam se da će utakmice u grupnoj fazi biti momenat kada ćemo sve krunisati – rekao je Pavlović za sajt FSB.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH