FSB :: Info

Sto treći rođendan Fudbalskog saveza Beograda u znaku redizajnirane veb stranice

12.03.2023
Sto treći rođendan Fudbalskog saveza Beograda u znaku redizajnirane veb stranice

U nedelju 12. marta 2023. godine Fudbalski savez Beograda obeležiće treću godinu svog drugog veka, odnosno 103. rođendan. Već smo zakoračili u drugi vek našeg postojanja i razvijamo se u duhu modernih društvenih procesa. U godini u kojoj se ostvarilo 103 godine od osnivanja FS Beograda dobili smo i novo rukovodstvo čiji je cilj da fudbal u našem glavnom gradu podigne na još jedan viši nivo i da u tom smislu istakne svoju ideju koju od starta ostvaruje u smislu posvećenosti klubovima.

Posle uvođenja sistema “Comet” u takmičenja, došlo je na red i nešto što predstavlja novu simboliku modernih stremljenja u našem razvoju i što će predstavljati snažniji iskorak u budućnost koju će simbolično izražavati redizajnirana veb stranica (sajt) Fudbalskog saveza Beograda. Ovaj sada već neizostavni deo komunikacije saveza i svih drugih činilaca u beogradskom fudbalu, a pre svega klubova, postao je ovom svojom promocijom centralni događaj u obeležavanju našeg 103. rođendana i puštanjem u etar mi ga proslavljamo na taj način. Višemesečni rad na redizajniranju web adrese www.fsb.org.rs doneo je novi moderni izgled koji će brzo postati svima lako dostupan i nadamo se prihvatljiv način za učestale posete kroz koje će se videti svakodnevna aktivnost našeg saveza.

Na neki način ova promocija redizajniranog sajta kojom smo obeležili rođendan broj 103 najava je i drugih aktivnosti našeg rukovodstva u periodu koji predstoji posebno usmerenih ka našim članovima – klubovima , a gde će se uložiti napori da se omoguće pre svega sve bolji uslovi za takmičenje, uz kvalitetnu podršku u njegovoj realizaciji. Takođe, Fudbalski savez Beograda nastaviće u istom pravcu svog progresa i to sa istim odnosom kakav ga je karakterisao u proteklim vremenima, uz napor da se podignu postojeći standardi kako to pokazuje i novi izgled našeg sajta.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH