FSB :: Info

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK DEVETOG MEĐUNARODNOG MEMORIJALNOG TURNIRA „MILJAN MILJANIĆ 2023“

08.05.2023
SVE JE SPREMNO ZA POČETAK DEVETOG MEĐUNARODNOG MEMORIJALNOG TURNIRA „MILJAN MILJANIĆ 2023“

Fudbalski savez Srbije i Fudbalski savez Beograda po deveti put zajedno organizuju Međunarodni memorijalni turnir „Miljan Miljanić“ koji se održava od 8 – 11. maja 2023. godine u SC FS Srbije u Staroj Pazovi. Uz U-16 reprezentaciju Srbije, učesnici su još odgovarajuće selekcije Crne Gore, Severne Makedonije i Bugarske.

Sve utakmice igraju se na terenima SC FS Srbije u Staroj Pazovi, a u utorak 9. maja 2023. godine Miljanov Memorijal otvoriće reprezentacije Crne Gore i Bugarske u 15:00 časova na terenu broj 4. Od 17.00 časova na terenu broj 1 sastaće se Srbija i Severna Makedonija.

U sredu 10. maja je slobodan dan, a delegacije zemalja učesnika, FS Srbije i FS Beograda će u prisustvu članova porodice Miljana Miljanića i njegovih nekadašnjih fudbalera položiti cveće na njegov grob koji se nalazi u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Takmičenje se završava u četvrtak 11. maja kada se igra prvo utakmica za treće mesto između poraženih prvog dana (14:00 časova na terenu broj 4), a zatim i finale na terenu 1 koje će početi u 16:30 časova. Po završetku finala održaće se i ceremonija dodele pehara i priznanja.

Obezbeđeni su i prenosi mečeva putem Jutjub kanala Fudbalskog saveza Srbije:

U16 | Turnir Miljan Miljanić | Crna Gora – Bugarska – YouTube

U16 | Turnir Miljan Miljanić | Srbija – Severna Makedonija – YouTube

U16 | Turnir Miljan Miljanić | Meč za 3. mesto – YouTube

U16 | Turnir Miljan Miljanić | Finale – YouTube

Svi učesnici ovogodišnjeg Memorijala biće smešteni u SC FS Srbije u Staroj Pazovi gde će imati optimalne uslove za boravak, treninge i odigravanje svih utakmica.

Našu selekciju na ovom turniru činiće: golmani Jovan Miladinović (Crvena zvezda) i Vukašin Jovanović (Partizan). Odbrambeni igrači: Vuk Roganović (Crvena zvezda), Đorđe Cvetković (Crvena zvezda), Mijat Ivanović (Čukarički), Mihajlo Radić (Partizan), Adem Avdić (Crvena zvezda), Relja Premović (Partizan), Danilo Bulatović (Crvena zvezda), Žarko Filipović (Partizan). Igrači sredine terena: Andrej Bačanin (Čukarički), Petar Manojlović (Crvena zvezda), Bogdan Kostić (Partizan), Andrija Miladinović (Crvena zvezda), Aleksa Vasilić (Crvena zvezda), Ilija Tadić (Napredak). Napadači: Maksim Kličković (Štutgart), Uroš Đorđević (Crvena zvezda), Lazar Radosavljević (Partizan), Stefan Mladenović (Čukarički), Ivan Martinović (Partizan) i Uroš Đorđević (Čukarički).

 

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH