FSB :: Info

TRADICIONALNI TURNIR PRIGRADSKIH OPŠTINA SA TERITORIJE BEOGRADA U OBRENOVCU 27. I 28. MAJA

13.04.2023
TRADICIONALNI TURNIR PRIGRADSKIH OPŠTINA SA TERITORIJE BEOGRADA U OBRENOVCU 27. I 28. MAJA

FSO Obrenovac će ove godine biti domaćin tradicionalnog fudbalskog turnira prigradskih opština sa teritorije Beograda. Tim povodom danas je u prostorijama Gradske opštine Obrenovac održan koordinacioni sastanak kome je prisustvovao generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda Miloš Mirković.

Generalnog sekretara FS Beograda, kao i predstavnike beogradskih prigradskih opština čije ekipe učestvuju na turniru ugostio je i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

Nakon sastanka i razmatranja logističkih pojedinosti u vezi organizacije turnira koji će se održati 27. i 28. maja, pristupilo se žrebu i razvrstavanju selekcija šest prigradskih opština u dve grupe.

Voljom žreba u grupi „A“ sastaće se Obrenovac, Lazarevac i Sopot, dok će grupu „B“ činiti Barajevo, Mladenovac i Grocka.

Takođe, poznati su i stadioni na kojima će se igrati mečevi. Prvog dana turnira susreti ekipa će se odigrati na stadionima u Krtinskoj i u Zabrežju. Drugog dana turnira mečevi će se igrati u Stublinama i Belom Polju, dok će finalni susret dve najbolje ekipe biti upriličen na glavnom terenu stadiona Radničkog iz Obrenovca.

Prošlogodišnji domaćin turnira bio je FSO Lazarevac, a pehar najboljoj ekipi treću godinu za redom pripao je selekciji FSO Obrenovca.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH