FSB :: Info

UEFA I FUDBALSKI SAVEZ GALICIJE ORGANIZOVALI RUČAK ŠEFOVA DELEGACIJA, GENERALNI SEKRETAR MILOŠ MIRKOVIĆ PREDSTALJAO FSB

13.06.2023
UEFA I FUDBALSKI SAVEZ GALICIJE ORGANIZOVALI RUČAK ŠEFOVA DELEGACIJA, GENERALNI SEKRETAR MILOŠ MIRKOVIĆ PREDSTALJAO FSB

UEFA i Fudbalski savez Galicije organizovali su danas ručak za šefove delegacija amaterskih selekcija koje nastupaju na UEFA Regionalnom kupu u Španiji. Fudbalski savez Beograda predstavljao je generalni sekretar Miloš Mirković. Domaćin je ispred UEFA bio Klaudio Negroni, direktor omladinskih i futsal takmičenja, a ispred Fudbalskog saveza Galicije goste je pozdravio predsednik Rafael Abal.

U razgovoru sa ostalim predstavnicima UEFA Mirković je pohvalio organizaciju finalnog turnira i zahvalio se domaćinima iz Fudbalskog saveza Galicije na gostoprimstvu i trudu da sve ekipe imaju sjajne uslove za trening i takmičenje u Španiji.

Sa druge strane, naš Fudbalski savez i selekcija su pohvaljeni za nivo organizacije i igre koje su momci prikazali u prve dve utakmice pred odlučujući duel sa selekcijom Lisabona koji nas očekuje sutra od 19 časova na „Baltar Portanovo“ stadionu.

Tom prilikom su razmenjeni i prigodni pokloni između delegacija, a plaketu namenjenu Fudbalskom savezu Beograda generalnom sekretaru Milošu Mirkoviću uručio je predsednik Fudbalskog saveza Galicije Rafael Abal.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH