FSB :: Info

Važna informacija za klubove čije se ekipe takmiče u ligama mlađih kategorija FS Beograda – Comet – treneri

13.03.2023
Važna informacija za klubove čije se ekipe takmiče u ligama mlađih kategorija FS Beograda – Comet – treneri

Organizacija fudbalskih trenera Fudbalskog saveza Beograda obaveštava sve klubove čije se ekipe takmiče u ligama mlađih kategorija FSB da će njihovi treneri, uoči početka prolećne polusezone, u sistemu Comet, u rubrici Aktivna registracija trenera, MORATI da imaju prikazana sledeća dokumenta:

U rubrici dokaz o stručnosti: odgovarajuću UEFA ili NACIONALNU diplomu/licencu

U rubrici članarina: dokaz o uplaćenoj članarini trenera za 2023. godinu

U rubrici lekarski pregled: potvrdu o obavljenom lekarskom pregledu koji je validan šest (6) meseci (da je važeći najmanje do datuma 30.06.2023.)

U rubrici ostalo: dokaz o upati odgovarajuće takse u visini od:

  • 10.000,00 dinara za klubove čiji se seniori takmiče u Super ligi Srbije i Prvoj ligi Srbije;
  • 2.0000 dinara za klubove čije su seniorske ekipe u takmičenju Srpske lige – grupa „Beograd“;
  • 1.000 dinara za klubove čiji seniorski timovi igraju u Zonskoj ligi Beograda, Prvoj beogradskoj ligi i Razvojnoj ligi za devojčice U-15;
  • 500,00 dinara za klubove koji se sa seniorima takmiče u Međuopštinskoj ligi i klubove koji nemaju seniorske ekipe

Dokazi o uplati takse moraju se prikazati kako za prvog trenera tako i za pomoćnog trenera (ako klub ima pomoćnog trenera).

Priznanice ili izvodi o uplaćenoj taksi za dozvolu za rad moraju se postaviti u rubrici ostalo u Aktivnoj registraciji trenera u sistemu Comet. Ukoliko je klub ranije (u avgustu 2022. godine ili tokom jesenje polusezone) platio taksu za izdavanje dozvole za rad trenera (verifikaciju u sistemu Comet), mora taj izvod postaviti u rubrici ostalo za svakog trenera kao dokaz o izvršenoj uplati takse.

Ukoliko, iako je od FS Beograda uzeto zaduženje za plaćanje ove takse, ona nije uplaćena onda se taksa mora uplatiti i dokaz o uplati postaviti u rubriku ostalo.

Rok da svi klubovi čije se ekipe takmiče u ligama mlađih kategorija FS Beograda u Comet sistemu za svoje trenere imaju odgovarajuće potrebne dokumente u rubrici Aktivna registracija je četvrtak 16. mart 2023. godine do 15:00 časova.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH